Boek jouw fotoshoot in 3 eenvoudig stappen!

Stap 1: 

Ontdek mijn aanbod

Bezoek mijn aanbod op mijn website voor diverse fotoshoots: families, zwangerschap, lifestyle newborn, bruiloften, en evenementen. 

Alle details en prijzen staan daar voor je klaar!

Stap 2:

Reserveer  jouw fotoshoot

Klaar om je moment vast te leggen?

Bezoek de contactpagina om jou fotoshoot te reserveren.

Voor een persoonlijke touch:
mail naar Elizefotografie@gmail.com of bel en/of whatsapp mij: 0621438926
 
 

Stap 3:

Bevestiging van jouw boeking

Na je boeking ontvang jij via de mail een bevestiging. 

Ik neem persoonlijk contact met je op om verdere details te bespreken en ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Ik kijk uit naar een geweldige fotoshoot!

 

Hoe nu verder?

Voor de fotoshoot

Na de bevestiging dat jouw datum gereserveerd is, begint de voorbereiding. 

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een geslaagde fotoshoot!

Voordat de fotoshoot plaats vindt, neem ik de tijd om je wensen en ideeën te bespreken. Dit kan telefonisch, via e-mail, of tijdens een persoonlijke kennismaking. Ik geef je tips over kledingkeuze om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet. Samen kiezen we de perfecte locatie en plannen we de shoot op een tijdstip dat het beste bij jou past.

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de fotoshoot zorgen we voor een ontspannen en plezierige sfeer, zodat je je op je gemak voelt voor de camera. Ik begeleid je met poses en ideeën, maar laten ook ruimte voor spontane momenten. Het is altijd mogelijk om eigen ideeèn aan te dragen. 
 

Je hoeft niet perse te poseren om mooie momenten te krijgen. Vaak zijn de spontane momenten het mooiste!

Of het nu gaat om een familiefotoshoot of een babyshoot of een groot evenement, ik streef n ernaar om de echte emoties en unieke persoonlijkheden vast te leggen. 

Wist je dat? ik tussen de fotoshoot door al wat beelden op mijn camera laat zien?

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot begint mijn werk pas echt. Ik selecteren de beste foto’s met zorg en precisie en deze foto´s zet ik in een online album. Binnen maximaal 2 werkdagen ontvang je een online galerij waaruit je je favoriete foto’s kunt kiezen.  Hoe het album exact werkt, kom ik als jij de fotoshoot geboekt heb op terug!

Het album is eenvoudig te delen met familie en vrienden. 

Nadat jij jouw favoriete foto´s hebt uitgezocht, ga ik op deze foto´s de puntjes op de i zetten. Als ik de foto’s bijna klaar heb, volgt de betaling via tikkie of per factuur. Ook is het mogelijk om tijdens de fotoshoot contant te betalen. 

Als de betaling ontvangen is en de foto’s zijn bewerkt, komen ze jouw kant uit. De foto’s worden gecorrigeerd op een gekalibreerd beeldscherm. Op andere beeldschermen kan de kleur van de foto afwijken van de werkelijkheid. De puntjes op de i zetten duurt maximaal 1,5 tot 2 weken. Na de laatste bewerkingen krijg jij jouw foto´s via wetransfer toegestuurd. 

Geef een uniek cadeau!

Wil je iemand echt verrassen? Geef een ervaring die een leven lang meegaat met een cadeaubon voor een fotoshoot. Perfect voor elke gelegenheid, van verjaardagen, jubilea tot een cadeautje voor pap en mam.

Waarom een cadeaubon?

  • Keuzevrijheid: Bepaal zelf het bedrag of kies een compleet pakket voor een onvergetelijke fotoshoot.
  • Persoonlijk en Uniek: Een fotoshoot cadeaubon is niet zomaar een geschenk, maar een kans om blijvende herinneringen te creëren.

Belangrijke Informatie

  • Geldigheid:
    • Actiecadeaubonnen zijn één jaar geldig.
    • Cadeaubonnen tegen regulier tarief zijn twee jaar geldig.
  • Gebruik: Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen na de vervaldatum niet meer worden gebruikt. De vervaldatum staat duidelijk op de cadeaubon vermeld.

Hoe te bestellen?

Bestel je cadeaubon eenvoudig! Neem contact met mij op, dan zorg ik dat de cadeaubon op tijd bij jou is. Geef een geschenk dat echt bijblijft een professionele fotoshoot!

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring. 
Elizefotografie valt onder de KOR-regeling (kleine ondernemingsregeling). Er wordt geen BTW verrekend wordt op de factuur.